Over Tol Watertechniek

Tol Watertechniek
Tol Watertechniek is in 2007 opgericht door Bas van Tol. De kennis van water en ozon gaat echter veel verder terug. Sinds 1998 is Bas van Tol actief in de waterbehandeling met ozon. In het begin hield Bas zich voornamelijk bezig met de toepassing van ozon op vijvers, aquaria en viskwekerijen.

Sinds de oprichting van Tol Watertechniek specialiseert het bedrijf zich in de toepassing van ozon in het algemeen. De nadruk ligt hierbij op waterbehandeling. Sinds enkele jaren zijn wij echter ook actief in de luchtbehandeling. Naast de ontwikkeling en bouw van ozonapparatuur richten wij ons ook op filtersystemen. De filtersystemen bouwen wij voornamelijk voor dierentuinen en de agrarische sector. Deze systemen zijn vrijwel altijd volledig geautomatiseerd.

Logo Tol Watertechniek

Logo Tol Watertechniek

Het merendeel van de opdrachten die wij uitvoeren zijn toepassingen waar ozon- en/of filtersystemen moeilijk zijn in te zetten. Vrijwel alle systemen worden volledig op maat naar wens van de klant gebouwd. Hierdoor zijn wij in staat om ozon- en filtersystemen in te zetten in processen waar anderen dit niet kunnen. Deze filosofie is één van de redenen voor de continue groei van het bedrijf en de ontwikkeling van zeer hoogwaardige producten. Meer weten over onze bijzondere prestaties? Kijk dan ook eens tussen de afgeronde projecten, zoals het project in Ouwehands Dierenpark

 

Mocht u meer willen weten of vraagt uw toepassing om een oplossing op maat, neemt u dan gerust contact met ons op.