Tol Watertechniek - Specialist in waterbehandeling en ozonsystemen +31 (0)61 245 40 88 info@tolwatertechniek.nl

Over ons (Bas van Tol / Tol Watertechniek)

Tol Watertechniek

Tol Watertechniek is opgericht in 2007 door Bas van Tol. De kennis van water en ozon gaat echter veel verder terug, als sinds 1998 is Bas van Tol actief in de waterbehandeling met ozon. In het begin hield Bas zich voornamelijk bezig met de toepassing van ozon op vijvers, aquaria en viskwekerijen.

Sinds de oprichting van Tol Watertechniek specialiseert het bedrijf zich in de toepassing van ozon in het algemeen. Het merendeel van de opdrachtgevers zijn afkomstig uit de voedsel en dranken industrie, land- en tuinbouw, (afval) waterzuiveringen en onderzoek instellingen. Dit zowel in het binnen- en buitenland (Nigeria, België, Engeland, Duitsland, Frankrijk, etc).

Tol Watertechniek bouwt zelf ozonapparatuur en de bijbehorende randapparatuur, deze producten worden op de markt gebracht onder de merknaam “Purusaqua”. Tevens zijn wij dealer van enkele gerenommeerde fabrikanten van ozonapparatuur.

Het merendeel van de opdrachten die wij uitvoeren zijn toepassingen waar ozon moeilijk is in te zetten. Dit is dan ook onze kracht, doorzetten waar anderen afhaken. Tol Watertechniek is constant bezig met het vernieuwen van de huidige producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit om altijd voorop te lopen met de gebruikte technologieën. Hierdoor zijn wij in staat om ozon in te zetten in processen waar anderen dit niet kunnen.De producten worden altijd uitvoerig getest om zo de kwaliteit te kunnen garanderen. Deze filosofie is één van de redenen voor de continue groei van het bedrijf en de ontwikkeling van zeer hoogwaardige producten.

Mocht u meer willen weten of vraagt uw toepassing om een oplossing op maat, neem dan contact op. Voor meer informatie over mij als persoon kunt u kijken op mijn Linkedin profiel.

Met vriendelijke groet,

Bas van Tol

Purusaqua® is een geregistreerde merknaam en mag niet gebruikt worden door derden zonder onze schriftelijke toestemming vooraf.