Ozonator

Een ozonator wordt ook wel een ozoniser  of ozongenerator genoemd. Dit zijn verschillende namen voor exact hetzelfde apparaat. In een ozonator worden de ozon moleculen gevormd die nodig zijn bij de ozon behandelingen. Ozonatoren worden ingezet voor verschillende doeleinden.

Ozon behandelingen met een ozonator kan ingezet worden bij waterbehandeling, luchtzuivering en bijvoorbeeld zwembad water behandeling. Ook kan je met een ozonator geurtjes behandelen.

Wij bieden verschillende ozonatoren aan:

Purusaqua ozon generatoren zijn zuinig, geven een hoge ozonconcentratie en zijn ook nog eens heel betaalbaar. Alle ozon generatoren vanaf 1 gram ozon per uur hebben een regelbare ozon opbrengst en zijn in een rvs kast gebouwd.

Triogen heeft een jarenlange ervaring in ozon systemen van klein tot groot. Als één van de weinige fabrikanten heeft Triogen een unieke ozon generator die zelfs onder tropische omstandigheden functioneert, dit zonder extra luchtdroger!

Tol Watertechniek is een fabrikant van ozon generatoren in een range van 1 tot 200 gram. Deze generatoren zijn zeer compact en degelijk gebouwd. Het stroomverbruik van onze ozon generatoren is één van de laagste in de markt. Zo gebruikt een 2 grams ozon generator maar 60 watt, de concurrentie heeft hier meestal meer dan het dubbele voor nodig.

Bekijk online welke ozonator wij aanbieden.