Revolutie op trommelfilter gebied

07-09-15  |  Nieuws

Tol Watertechniek introduceert een revolutie op trommelfilter gebied. Een RVS trommelfilter dat kan functioneren zonder elektriciteit en ook nog eens voor de prijs van een kunststof filter!

Bij het Purusaqua® trommelfilter wordt zowel het spoelen van het filter als het roteren van de trommel gedaan met behulp van (kraan)water. Het enige wat u nodig heeft is een wateraansluiting met voldoende capaciteit en een druk van minimaal 2,5 bar. Indien uw wateraansluiting niet voldoende capaciteit of druk heeft dan kan dit simpel worden verholpen door een kleine hydrofoor installatie te plaatsen.

Voor een optimale werking van het filter raden wij aan om een dompel UV te instaleren in het filter, de aansluiting op het filter zijn al voorzien. Uiteraard heeft de dompel UV wel elektriciteit nodig om te functioneren.

Dit unieke filter is voorzien van automatische ontlast kleppen die ervoor zorgen dat uw pomp altijd voldoende water krijgt aangevoerd, ook als de trommel om wat voor reden dan ook, niet voldoende water doorlaat.

« Terug
© Developed by CommerceLab