Directe verkoop aan particulieren stopt

25-03-16  |  Nieuws

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de ontwikkeling van nieuwe producten en de doorontwikkeling van bestaande producten. In de loop van dit jaar zullen we u hier meer over vertellen op onze Facebook pagina en onze website.

Ook staan er dit jaar enkele veranderingen op stapel voor Tol Watertechniek. Hiervan houden we u ook op de hoogte via onze Facebook pagina en de website.

De eerste verandering wordt al op korte termijn doorgevoerd. Op dit moment kan iedereen bij ons via de webshop producten bestellen. Vanaf medio april zal het niet meer mogelijk zijn om via de webshop bij ons te bestellen*.

Het merendeel van de producten die wij produceren en verkopen vragen om enige nazorg qua montage en inbedrijfstelling. Daarom hebben wij besloten om de particuliere markt uitsluitend nog via dealers te bedienen. Dit is de enige manier waarop wij kunnen zorgen voor een aanspreekpunt bij u in de buurt. Uiteraard ondersteunen wij onze dealers over de toepassing en werking van onze producten. Dit zodat het serviceniveau op onze producten gegarandeerd blijft, zoals u van ons gewend bent.

Wij zullen de komende tijd ons best doen om het aantal dealers dat onze producten verkoopt te vergroten.
*Zakelijke klanten kunnen uiteraard wel direct bij ons terecht.

« Terug
© Developed by CommerceLab